Jesper Thyrén stannar i Ljusdals BK!

, , ,

Jesper Thyrén som kom till oss inför förra säsongen är nu klar för en fortsättning i Ljusdals BK. Kontraktet är skrivet på ett år.

Sportgruppens tankar om att Jesper fortsätter i LBK:

”Jesper är en skridskostark allround-spelare som kan användas på många olika positioner, samtidigt som han är ung och utvecklingsbar gör att han passar in mycket bra i vårt lagbygge. Han har också ett otroligt bra skott som vi senast fick se i kvalspelet mot IFK Motala. Vi är glada över att Jesper väljer att fortsätta sin bandyresa tillsammans med oss i LBK.”

Jespers egna ord om förlängningen:

”Först och främst känns det oerhört skönt att äntligen ha det klart! Jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta vara en del av det vi skapade förra året och fortsätta bygga vidare på det i Elitserien nästa säsong. Jag trivs jättebra i föreningen och med alla människor i och runt laget så jag känner mig riktigt taggad inför det som ligger framför oss! Jag hoppas få se många gulgröna på läktaren även i vinter!”