Mattias ”BM” fortsätter i gulgrönt!

, , ,

Inför säsongen 2022/23 kom Mattias till LBK och nu gör han sig redo för sin tredje säsong i gulgrönt!

Mattias tankar om att han nu kliver in på sin tredje säsong med laget:

”Valet var självklart från början, att Ljusdal är det som gäller för mig. Alla pusselbitar på sidan av ska läggas och så vidare och det är nu gjort så det känns otroligt roligt att få vara en del av det här gänget i vinter! För oss är det bara att släppa ner axlarna och jobba stenhårt tillsammans, precis som vi gjort tidigare. Det är inspirerande och vi har ett hungrigt lag som kommer växa med utmaningen. Det blir många hälsingederbyn så jag hoppas att supportrarna fortsätter komma upp till IP och stötta oss i vinter för det är tydligt vilken skillnad dem gör för oss!”

 

Sportgruppens egna ord om att Mattias förlänger kontraktet med ett år:

”Vi är glada över att BM väljer att fortsätta sitt bandyspel med oss i LBK vilket gör kommande säsong till hans tredje. Mattias har erfarenheter från spel i Elitserien och det tror vi kommer vara viktigt för oss att tillföra det annars så unga laget. I sitt bandyspelande så är han en hårt jobbande forward som alltid sätter laget först samtidigt som han frekvent skriver in sig i målprotokollet.