Tillsammans med Ljusdalshem presenterar vi en helt kostnadsfri skridskoskola för alla tjejer och killar som vill testa att åka skridskor. På länken nedan finner ni mer information om Ljusdalshems Skridskoskola

 

Skridskoskola 23/24 (utskrivbar info)

 

JÄMNA VECKOR, SÖNDAGAR KL 16.00

Alla barn som vill testa på att åka skridskor är välkomna på LBK:s Ljusdalshems skridskoskola (rekommenderad ålder från 4 år och uppåt). På plats så lär vi oss grunderna i skridskoåkning. Skridskoskolan är avgiftsfri tack vare Ljusdalshem som vill ge alla barn möjligheten att testa åka skridskor! Men som medlem är du med och bidrar till att utveckla barn och ungdomsverksamheten.

Ditt barn är också försäkrat under tiden då de deltar i skridskoskolan för endast 150kr.

Om du vill betala in ett medlemskap så gör du det via vår hemsida https://messagezone.net/Web/Register?customer=100002&callback=https%3A%2F%2Fljusdalbandy.se%2F , eller använda vår app för att betala ert medlemskap. Det går också att köpa ett Familjemedlemskap för 450kr

Ljusdalshems Skridskoskola är på SÖNDAGAR, jämna veckor. KL 16.00-17.00 Vi startar v.46 – 19/11, v.48 – 3/12, v.50 – 17/12 uppehåll under jullovet med start igen v.2 – 14/1, v.4 28/1, v.6 – 11/2 , v.8 – 25/2 Utrustning som behövs: hjälm (gärna med galler) och skridskor.

Samtidigt som skridskoskolan tränar och leker på ena planhalvan så kommer vårt yngsta lag, att bedriva träning på andra planhalvan. Är det någon som vill och känner för att testa på att spela bandy så är det enkelt att kliva över och vara med och delta i en mer bandyinriktad knattebandy-träning i samråd med dessa ledare. Hos oss är alla välkomna, tjejer som killar! Vi strävar alltid bara efter att ha ROLIGT samtidigt som vi rör på oss och hittar nya kompisar.

Varmt välkommen upp på IP i vinter!

Vid frågor kontakta Jenny Fahlander Nyman Telefon: 073-034 42 27

E-post: jenny.fahlander@icloud.com