Tränarsnack inför UNIK – Ljusdal

, ,

Precis i denna stund, när deltagarna på Nobelfesten är på väg att kasta sig över förrätten i Blå Hallen i Stadshuset, så pågår uppvärmingen för fullt i Relitahallen i Uppsala. Gästande LBK är efter åtta spelade omgångar fortfarande obesegrade, men det möter tufft motstånd i form av Uppsalaget UNIK som inte ska underskattas trots sin utsatta situation i tabellen.

Som vanligt har vi fått några ord med Ljusdals tränare Lännart Nilzon som får ge oss en sista update innan matchen drar igång 19:00 i kväll. (Ni följer matchen på Elitrapport: https://www.elitrapport.se)

Bortamatch i Uppsala mot UNIK, ett lag som ännu ej tagit någon seger i allsvenskan. LBK å sin sida är obesegrade. Vad får vi se för typ av match?

UNIK har visat att dom kan störa alla lag i serien, 7 mål på bortaplan mot Falun vittnar bl.a. om det. Vi får se hur matchen gestaltar sig, men vi är förberedda på en riktigt tuff uppgift.

Erik Olsson gick ner i en ofrivillig spagat i bortamatchen mot Nässjö. När beräknas han vara spelklar igen?

Erik tränade igår och börjar känna sig okej, men vi låter honom träna i lugn och ro i veckan för att han ska vara redo till helgens match mot Kalix.

Erik Olsson #54, vilar även i kväll men förväntas vara tillbaka på lördag i hemmamatchen mot Kalix 15:00

Hur ser övriga truppen ut, är alla redo för spel på tisdag kväll?

I övrigt är truppen densamma som i matchen mot Skutskär. 

Målfirande under segermatchen mot Skutskär i lördags. En match som LBK vann med 15-2 och därmed befäste sin serieledning.

Hur förbereder ni er för matchen, blir det köttbullar & makaroner på Hagsta Krog i sedvanlig ordning?

Yes, matstopp på Hagsta i vanlig ordning!

Ljusdal, Boltic och Katrineholm i topp efter åtta omgångar. Vad är dina tankar kring tabelläget?

Häftigt att tre gamla klassiska bandylag håller till i toppen, vi har ju haft många tuffa duster genom åren mot både Katrineholm och Boltic!

Lycka till!!

Tack!