Radio Ljusdal presenterar Snack om bandy med ExTe!

Radio Ljusdal har idag släppt sitt pilotavsnitt av deras nya bandymagasin, som vi självklart hjälper till att sprida vidare. Gäster i avsnittet är tränare Patrik Larsson samt anfallare Jonas Pettersson. Så här säger Radio Ljusdal själva om sitt nya program:

”Vi pratar om Patriks karriär som både spelare och tränare samt om förväntningarna på LBKs säsongen 2016/2017, vi får även veta hur det känns att få en bandyboll på näsan. Med Jonas pratar vi om hans utveckling, förväntningarna på honom som lagets stora målskytt och hur det är att få passningar levererade av Misha Svechnikov.

Det här avsnittet är fristående från dom kommande 10 som kommer att släppas under säsongen. Eftersom det är en pilot så kan tex studiouppsättning, ljudupptagning och grafik ändras och programpunkter tillkomma när avsnitt 1 släpps (under kommande veckor).”

Se programmet här: