Skador oroar i LBK

Ny tävlingsmatch – den här gången mot Gustavsberg i den Allsvenska Supercupen. Och precis som i matchen mot UNIK så är det Relitahallen i Uppsala som gäller. Vilket lag som LBK kan ställa upp med är osäkert.

Seger 5-0 i den första gruppspelsmatchen mot UNIK lovade gott. Och nu handlar det om Gustavsberg, laget som fick kvala för att ta en plats i nya Bandyallsvenskan till kommande säsong.

Matchen mot LBK blir förresten Gustavsbergs första match i gruppspelet då matchen mot UNIK har flyttats. Riktigt var laget står någonstans just nu är svårt att veta, i de två träningsmatcher man spelat har det blivit förlust 2-8 mot Västanfors och oavgjort 2-2 mot Helenelund.

Det här blir lika med LBK:s andra tävlingsmatch för säsongen och vinst är vad laget siktar på. Och det trots att det är lite osäkert vad gäller laget. Artem Varlamov fick en smäll mot finska Veiterä i söndags och är ett av frågetecknen.

– Vi har några som är skadade och vi avgör efter träningen på fredagskvällen vilka som kan vara med. Hur det än blir så siktar vi på vinst eftersom vår målsättning är att ta oss till slutspel i Supercupen, säger Patrik Larsson.

Text: Leif Sundell, Foto: HG Eriksson