Bandyallsvenskan: Skutskär – Ljusdal 3-8

, ,

Dramatiken i bandyallsvenskan lever efter det att Ljusdal slog Skutskär på bortaplan.

Efter en stabil tremålsledning lyckades hemmalaget komma tillbaka in i matchen, men Skutskär kom aldrig närmare än 3-4. Ljusdal drog  ifrån i andra halvlek och segern var därmed aldrig riktigt hotad.

Elias Schröder som gjorde både det första och sista målet i fredagens match hemma mot UNIK hade samma planer i dag när han gjorde matchen första mål. Men till skillnad mot fredagsmatchen så överlät han denna gång på Edwin Persson att göra matchens sista mål. Edwin som gjorde ett konstmål i förra matchen gjorde för övrigt två mål i dagens möte med Skutskär.

Dagens målskyttar: Edwin Persson 2, Misha Svechnikov 2, Elias Schröder , Elias Swartswe, Noa Djäkner och Olle Sundin

Assistpoäng: Olle Sundin 2, Marcus Öhman, Casper Ekström och Misha Svechnikov.

På grund av att matchen flyttades till dagens datum har Ljusdals juniorer ett mycket tufft schema denna helg. De ska ju dessutom spela bortamatch mot Edsbyn senare i kväll.. pust, stön, flämt! Ni kan följa matchen på bandypuls.

Sista omgången i bandyallsvenskan spelas på tisdag. Stay tuned!

#9 och #12 har gjort sitt jobb och nu väntar dramatik i sista omgången. Fyra lag slåss om de två sista kvalplatserna!

Elias Schröder har för närvarande bättre sikte än de svenska skidskyttarna. Två mål i fredagsmatchen mot UNIK och ett mål i dag!

#11 har precis som övriga juniorer ett tight söndagsschema. Bussen ska nämligen mellanlanda i Edsbyn och släppa av Elias Swartswe och övriga juniorer för viktig bortamatch mot Byn!

I brist på kolbullar får #14 ladda upp med annat födointag innan han drar på sig kaptensbindeln senare i eftermiddag då P19 möter Edsbyn borta.

Några av de juniorer som har två matcher på dagens schema!