Bandyallsvenskan: Ljusdals BK – Gripen Trollhättan BK 1-11

, ,

Trots stark inledning den första kvarten med bl.a. tre hörnor och ett mål bortdömt för offside blev det en komfortabel seger för Gripen Trollhättan BK. Innan mötet toppade Gripen Allsvenskan med endast en tappad poäng medan hemmalaget låg i mitten av tabellen, ett tabelläge som med facit i hand även speglade av sig på isen.

Redan efter 25 minuter tvingades LBK till en timeout efter att Gripen tagit ledningen med tre mål och det skulle dröja ända till 65:e matchminuten innan hemmalaget fick hål på motståndarna. Reduceringsmålet på hörna av Jonas Söder på passning av Erik Swartswe innebar dock bara en reducering till 1-6. Bortalaget var alltför starkt och innan domaren stoppade pipan i munnen efter nittio minuter hade det blivit en svidande tvåsiffrig förlust för Ljusdal.

I morgon väntar klassiska Kungälv på Ljusdals IP och matchen börjar precis som i dag 15:00. Välkomna!

Foton: H-G Eriksson