Så är det då dax för Boltic hemma!

, ,

 

 

Många har buden varit men nu blir matchen på Idrottsparken mellan LBK och Boltic av. Matchen startar idag lördag kl 16:00

Boltic som den senaste tiden verkligen fått vind i seglen, och ser ut att avsluta BandyAllsvenska på ett väldigt bra sätt. Seger i 3 raka matcher på slutet är vad våra antagonister från Karlstad har radat upp, där veckans seger mot Kungälv med hela 15-5 och segern borta mot Kalix verkligen sticker ut!

Senast dessa 2 lag drabbade samman gick Boltic segrande ur matchen som spelades i den nya arenan i Karlstad.

LBK får denna match klara sig utan Edwin Nilsson som passande nog pryder matchannonsen. Stämningen i laget har varit väldigt god under veckan och laget verkar verkligen vilja avsluta säsongen bra. Hemma idag på IP som danna dag verkar bjuda på verkligt fina förutsättningar finns all anledning att kunna gissa oss till att vi får se en fart fylld match.

Så varmt välkomna till Idrottsparken!