Äntligen bandyns julafton är här

,

Vilken fantastiks annandag vi har att se fram emot tillsammans på Idrottsparken när vi äntligen efter 1825 dagar får spela hemmamatch inför publik under annandagen 26 December. För motståndet står serieledarna Rättvik och matchen startar 13:15, kom i tid för att undvika kö.

Äntligen kan vi lägga grötkok, griljering av skinka och Kalle åt sidan. Runt om i Sverige väntar för många en av julens viktiga höjdpunkt, ANNANDAGSBANDY.

Det är nästan skrämmande hur lång tid som gått sedan en publik fick uppleva annandags bandy på IP. Några år, ett gäng bortamatcher och en pandemi har stått i vägen och HELA 1825 dagar har passerat. Men nu är det äntligen DAX!

För motståndet står serieledande Rättvik som gått obesegrade genom serien såhär långt, Några spelare att hålla ögonen på är: Rasmus Plan, Jack Ternander, evigt unge Rinat Shamsutov som sällan missar en passning.

 

För er som vill passa på att ladda upp innan match öppnar vi TruxTältet vid 11:00 där kommer MATSTÄLLET att servera mat och dryck och från scenen kommer Anders Kollin att underhålla publiken! Av rättighetskäl måste man vara medlem i Ljusdals BK för att komma in i TruxTältet, det blir ni enklast genom att använda denna länk : https://messagezone.net/Web/Register?customer=100002&callback=https%3A%2F%2Fljusdalbandy.se%2F

 

Alla som köpt förköp samt har säsongskort kan gå in via grinden på Bjuråkersvägen för att slippa köa.

Vässa stämbanden, på med matchtröja och halsduk!

Vi hoppas alla får en fin vistelse på IP